Prolapse

Mommies nak tanya.. Ada tk dalam ni yg mengalami macam saya.. Pragnant 18w dan ada uterus prolapse.. Sy uterus prolapse stage 1. Nak tahu pengalaman mommies semua. Terima kasih.

5 Các câu trả lời

Hi. Sy br je kena yg ni hari ni. 15weeks pregnant. Sis dah ok ke? Boleh share tak treatment mcm mana?

salam sis.. mcm mne tao ye ade uterus prolapse tu?? boleh share???

Mcm mana tau ye? Ada rasa benjolan ke? Sis dah melahirkan normal?

Hi sis nak tanya.. Now u ok ke? Dia orang bagi treatment apa sis

tak pernah lg