Baby bump kecik means baby kecik ke?

Hi mommies nak tanyaaaa kalau baby bump kite kecik tu maksudnya baby kecik ke? Sy dah masuk 8bulan tp baby bump kecil

46 Các câu trả lời

yep. baby kecik...sbr ye.. sy pun dh mcm axienty dh psl baby kecik ni.. tp my fren yg bru bsal8n ckp zmn skg baby besar lps bsalin..so die ckp normal..

If tiap kali checkup tu doc x ckp pape means normal la kot mommy...insya Allah, baby ok jer...sbb ramai jer mommies yg preggy tp perut kecik...

Saiz perut xpenting yang penting saiz baby dlm tu.. Tiap kali scan doc akn bgtau ttg saiz baby.. Xpernah pulak dgr doc scan saiz perut😆😆

Normal je sis. If masa check up doctor takda cakap apa apa means baby okay je. Doesnt matter the size as long as ur baby sihat thats fine

taklah, saya masa preg 9month org kata mcm 6month sbb mmg kecik je. sekali baby lahir 3.6kg, sendiri pun terkejut😂😂😂

sama laa sis saya pun kecik jer perut, 8bulan juga smpaikan org ckp mngandung ke x ni hahhaa.. tp berat baby dlm perut 2.2

saya pon 8bulan jugak.. skrg baru org perasan saya pregnant 😂😂.. ok je sis kalo.baby membesar ikut umur sepatutnya..

Yg penting bby n mummy siht. Perut besar or kcik jgn jdi ukuran tau. Bia bby bump xnmpk, senang je nnti lps bersalin.

Sama la..saya..ni masuk ank ke 6..tapi kali ni perut saya makin kecik..tapi scan..semua okay...doa kn baik2 je la...

No mummy. Sy dah 9bulan perut biasa2 je. Sbb kata doktor bdan mak nya kecik. But baby is okay. Normal. Dont worry.