beli barang baby

hi mommies, nak tanya usia kandungan berapa weeks / bulan yang sesuai untuk start beli barang baby? #firstbaby

20 Các câu trả lời

org ramai ckp start beli lps scan gender sis. Tp sy baru 15weeks. Sy dah beli baju unisex Kt shopee sbb murah😄sambung beli plk lps scan gender nti barang lain. Beli sikit2 dlu sbb sy bkn org senang 😘 #firstbaby

sy beli masa kandungan 6-7 bulan mcmtu..bli sikit2 xapa..baju bli sikit2 je.kalau nak selamat bli la baju warna2 yg both jantina boleh pakai..putih,cream,brown..nnt baby dh lahir baru la beli baju ikut gender.

Depends, kalau jenis mmg tkde masalah dgn bajet. Dlm 27w / 7 bulan boleh beli semua terus. Kalau ade plan bajet, start dr 20w/5 bulan beli sikit2 start dr hospital bag setiap bulan 😍

Saya start 6bulan dah beli sikit sikit. Setiap gaji beli jadi tak terasa sangat duit melayang. Alhamdulillah 29w dah hampir complete semua. Nak jalan jalan pun tak laratt

saya beli usia kandungan 4bulan tapi sikit2 .. saya beli unisex je senang laki ka perempuan boleh pakai untuk nb ni takyah beli banyak2 sebab nanti dia cepat membesar ..

Tak kisah bila beli, ikut bajet masing 2, saya beli sikit 2, buat senarai apa yg perlu dibeli

tak kisah pun..bg yg duit cukup2 mkn, tiap2 bln bleh beli sikit2 simpan..

5 or 6 months, and bila dah tahu gender baby.

Kami mula beli masa pregnant 7bln.

depends pd diri