Counting Days 39 week 3 days

Hi Mommies, Nak tanya sye dah masuk 39 minggu 3 hari tapi belum ada tanda2 nak bersalin ni cuma kerap baby mengeras je.. Perlu ke check up klu sakit perut sbb baby mengeras sedangkan belum ada apa2 construction?? #countingdays #39week3days #firstbaby

2 Các câu trả lời

Pegi je hos trus sis.gtau baby kerap mengeras.kadang lain org lain bdan.mcm saya baby kerap mengeras,tapi pergerakan xckup 10.asyik mengeras je.masa tu saya 38 weeks.gi kt bhgian pac,trus dorang soh admit wad.sbb dah ckup bulan.n dok soh branak pksa.kena induce belon n induce drip.sis dah sarat dah tu 39 week.better gi hos

5y trước

Induce drip dr buat apa? Sakit x?

Baby kerap mngeras pun salah satu tanda, kalau sakit perut berterusan trus pg hosp , semoga dipermudahkan sis

5y trước

Amiin terima kasih..