Mengandung

Hi mommies, nak tanya sikit bila waktu terbaik boleh bersama dan mengandung lagi selepas keguguran 7w tapi kena D&C. Saya rindu sangat nak mengandung lagi. Saya TTC 7 bulan nak mengandung yang 1st, tapi saya keguguran dan kena D&C. Sedih rasanya. Saya masih berpantang. Tapi saya sedih tengok orang lain mengandung. Rindu dekat kandungan 1st. Saya tak sabar nak mengandung lagi… tapi takut terburu buru nanti lain jadi.

5 Các câu trả lời

after 6mth at least. gap ni utk bg rahim sihat, hormon u ok semula dan kurangkan risiko yg sama berulang.