First Time Pregnant & Firboid fighter

Hi mommies. Nak tanya, siapa pernah ada fibroid masa preggy? Saya ddi diagnosed ad fibroid last 2 years and now tgh preggy 7w. Baby boleh membesar dengan selamat ke dgn kewujudan fibroid? Saya takut sangat2. Tapi fibroid saya kecil, hanya 1.8cm. #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

boleh. nanti doktor akan pantau samada fibroid tu membesar atau tak. kalau ya, mungkin doktor akan saran utk operation. Insha’Allah takda apa. jaga diri, makan makanan berkhasiat, elakkan fast food/berminyak2 & bykkan air putih.

2y trước

Baik awak. Terima kasih beritahu.

sis fibroid dalam rahimke

1y trước

Saya skrg 28 week fib 5cm. Saya pon takot tapi tula doakan saya dan baby sihat bersalin normal. Doc ckp kalau fib tak kena kat laluan lahir should be fine.