Ubat selepas bersalin

Hi mommies, nak tanya, selepas bersalin dan berpantang kan. Awak semua ada ambil ubat tak means macam ubat nak bg sihat semula. Taknak jamu2. Boleh suggest tak ubat atau vitamin yg sesuai? Terima kasih #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

Hi mommy. Kalau saya nurse suggest ambil folic acid. Folic acid bukan bila nak prepare ada anak dan masa pregnant je. Tapi saya makan dalam sebulan macam tu. Tapi kalau nak teruskan boleh juga.