Scrub for mommies

Hello mommies. Nak tanya, scrub apa yg berkesan ya utk hilangkan stretch mark pregnancy?

2 Các câu trả lời

Sy sbb berat senang turun n naik jd mmg x lari dgn stretchmark. Sy pkai mandi lulur sumber ayu. Tu bila pregnant x trkjut ad stretch mark. Cuma sy scrub pkai yg tu lps sbun mnd biasa.

2y trước

Sy beli dkt mydin. Dia slow sikit nk hilang kena rajin. Sy buat 2 hari sekali scrub.

Stretchmark tu boleh hilang. Rajinkn sapu krim anti stretchmark. Nanti akan hilang cuma ambil masa la

2y trước

Palmers