Perut Mengeras

Hi mommies, nak tanya, saya bru 6weeks. Tapi semalam perut saya mengeras/cramp mcm nak berak tapi tak berak pun walaupun saya duduk lama dlm toilet. Amik masa 20-30 minit untuk perut ok, kemudian sy paksa tidur, terjaga balik sebab perut megeras semula around 2-3 pagi. Normal ke? #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sis mgkin ad salah makan kot tu.. sakit dkt ari2 ke sis

2y trước

Sy pn fikir camtu juga, tapi setiap kali bgun tdur mesti perut start nk mengeras. Ni pun tgh sakit sikit2. Sy sakit bawah perut, bkn dkt ari2