Cirit birit

Hi mommies, nak tanya possible tak kalau baby cirit birit sebab susu formula? Mcm baby saya minum lactogen dari newborn. Skrg dah 8 bulan. Hari tu beli yg dlm lactogen tin besar terus cirit. Biasa beli dlm kotak je. Korang pernah tak jadi mcm ni? #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Hi, anak saya pon 8 bulan. So far dia minum formula ok. Cirit birit boleh terjadi kena tgk pemakanan dia. Kalau makan dia ok, mungkin susu formula tin tu kot.

x penah lg.. Tp baby da mkn kn? cbe check mknn dia..