3rd PREGNANCY, 1st BABY

Hi mommies, nak tanya. Period cycle saya selalunya 32days, and now dah due 1 week. Dah check upt, alhamdulillah positive. Usually, bila masa yg sesuai/betul untuk kita jumpa doctor utk buat 1st checkup? Btw, this is my 3rd pregnancy, tapi kalau ada rezeki insyaAllah first baby. 1st & 2nd pregnancy both miscarriage at 6w+ & 7w+ Skrg baru 5w5d pregnant kalau ikut apps. Doakan saya ya #pregnancy

2 Các câu trả lời

kalau scan better 8w ke ats. tp sbb ada history miscarriage so better gi klinik awl. Boleh dpt ubat kuat rahim.

4y trước

I see, okay okay. thank you mami for info