37weeks

Hi mommies ?‍♀️nak tanya pengalaman mommy dalam ni. Hehe sapa yang pernah deliver baby awal before due? And sebab apa? Baby okay tak? Tak sabar nak tunggu baby keluar ? ni anak first so kami laki bini cam exitedddd sangat sangat and dalam masa sama nervous juga ? taktahu nak buat apa kalau tiba tiba turun tanda awal. Sorry takda pengalaman ?

2 Các câu trả lời

Knp lak x ok... dh smpi ms baby nk kuar.. x kira la awl atau over due... yg penting dr awl preggy x de masalah.. kn nurse dh bgtau tanda2 klu nk bersalin.. klu dh ade tanda tu.. trus je p hospital..

.