5 months pregnancy selalu sakit perut

Hi Mommies. Nak tanya pengalaman mommies..saya sedang mengandung 5 bulan dan kerap rasa sakit perut. Normal ke? Baby memang rasa gerak aktif dalam perut #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #firstmom

2 Các câu trả lời

sakit mcm mana tu? saya pun 5 bulan setengah jugak, sakit tegang sangat perut rasa berat sangat. Baby membesar perut pulak terasa stretch. Time ni lah baby membesar cepat. Perut mmg akan sakit rasa tak muat

sama, maybe normal kot. tadi scan pun tgok baby okay je.