stretch mark

hi mommies, nak tanya pendapat. macam mna cara nak elakkan ada stretch mark? ke, memang xleh lari dari stretch mark? ? #firstpregnancy

17 Các câu trả lời

Boleh gune minyak kelapa dara.. sapu setiap hari kat tempt stretchmark..

Letak minyak dekat kawasan yg selalu meregang macam perut tu. Jangan garu dgn kuku

Memang tak boleh elakkan tapi boleh try bio oil supaya kulit smooth

Sy amalkan sapu dgn bio oil je..xd kesan stretch mark

5y trước

Wlcm sis..sharing is caring😘

tak bolrh lari dari strech mark sis,hehe

Pakai yg ni pun okay dear 😘😘

5y trước

Sy beli kat Watson jee yunk

Cuba ni.

5y trước

Alhamdulillah best la kn. Awk Pkai area mn je , ke body smua