family planning

Hi mommies! Nak tanya pendapat ibu2. Sy dan suami pjj.. td kami borak pasal family planning. Tanya dia nak gap anak brp tahun sekali? But his reply shocked me. Lepas habis pantang first baby dia nak second baby.. ?siapa pernah ada experience plan anak jarak dekat.

2 Các câu trả lời

Wow.. 😅😅 sis dah ready ke mentally and physically? Sy anak baru sorg ni, dah nk hbs pantang, msh menangis2 nk handle baby meragam.. Huhuhu.. Tp sis ada maid yg menjaga kn? Kalau ada.. Syukurlah.. Mmg sgt perlu pembantu..

5y trước

Yes sis

ermm badan mommy lpas branak x habis recover lagi walaupun dah hbis pantang, sbaiknya pergi klinik ajak husband utk family planning. risiko tggi klau gap dekat sgt