Tendangan baby

Hi mommies nak tanya normal kr tendangan baby 23weeks semalam aktif tapi harini tidak, boleh kira berapa je tendangan dia. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

saya pon sama, sebelum2 ni punya la aktif. nak pulak time kita baring, kicking xsudah. bila masuk 22w dh start slow and kdg2 mgeras pon ada. malam ni nak g buat details scan

1y trước

banyak jugak laa.. kalau kat ofis tu, kena habiskan sebotol sebelum balik. kt rumah tu secawan sebelum tido

kalau rasa risau,bole pergi scan