Kandungan baru 11 minggu, 1 bdn n pinggang sakit

Hi mommies. Nak tanya, normal ke baru masuk 11 minggu tp bdn sakit sgt². Nk duduk tkblh, baring pun tkblh. Rasa sakit sgt² bdn n pinggang. Lepas tu perut rasa ketat, mcm full, tp lapar. Tp tk larat n mengah sgt. Normal ke. #firstmom #SeriusTanya

1 Trả lời

4t trước

nak tanya klau lenguh2 kaki tangan setiap hari tu sebab apa?