25week Baby Aktif

Mommies nak tanya, normal ke baby terlampau aktif bergerak/kick 25weeks? Hahah mcm awal, tapi mungkin perut sy kecik dan scan baby haritu baby besar jugak sikit dari usia dia skrg. Kdg kdg perut mengeras. #firstmom #bantusharing

8 Các câu trả lời

alamak,sy baru 24 week, tapi xde rase dia bergerak. mase 23 week dan mggu2 lain ade rase. now mcm xde rase. mase week 21 sy ade pergi check cepat2 kat klinik luar sbb xde rase 1 hari sengah, sekali Dr kata takpe jgn risau sbb kecik lagi n bila check, betul dia tgh rilek2 je. now dah week 24, xde rase. nak pi chevk tak boleh sbb tgh kuarantin. risau pulak kite ni. ke week berape yg betul2 kene risau bila xde rase? ataupun baby boleh pusing2 ke dalam tu yg xrase eah? tp siang td ade la rase ngeras2 kejap.

6mo trước

Be strong mommy, semoga semua urusan dipermudahkan..

Baby saya aktif waktu malam jer. Ni dah kena catit baby kick dlm buku pink lg risau sbb waktu pg ke petang tu jarang sgt nk aktif. Kena usik2 dulu baru gerak

sma sis, bby sy aktif sngt dri 20week slgi skrg dh 25weeks🤭🤍masa 24 weeks tue rsa bby gerak ngilu2 tulang tgn bby ke nth apa dkt perut🙏🤭🤍

sama lah 25weeks ni bby aktif sangat😂kita tgh meneran nak poo poo pun dia bergerak ye HAHAHA.. Apalagi kalau dengar lagu, berjoget kat dalam 🤭

Ok la sis aktif. Saya 1 hari tak aktif dah risau. Aktif kita tahu jantung still ada beat alhamdulillah

Normal mommy, baby saya masa 25weeks dulu pun sangat aktif lagi2 lepas makan 😍

sebenarnya kalau terlalu lain dr kebiasaan better pergi klinik cek.

sama bby sy 25w.. tambah2 lepas mkn aktif sangat 😂