TOLONG SAYA, MAHUKAN KEPASTIAN 😣

Mommies, nak tanya ni. Waktu mengandung ada tak mommies semua waktu malam tetiba sakit dada dan tekak. Secara tiba tiba? Sakit dekat tekak macam kene cekik. Sampai tak boleh tidur. Dada rasa mcm kene himpit. #firstmom #pleasehelp #seriusnanya

4 Các câu trả lời

pedih ulu hati kot ni.. memang ada orang jadi gitu bila mengandung.. jd kena try n error tgk pemakanan dan postur tidur mana yg tak bg kesan pedih ulu hati.. at the same time, bgtau jugak nurse dan Dr masa check up..

Klau sy tak ada sy sakit dekat tekak mcm kena cekik time sy hamil dulu tu..Sy tak merasa apa²..Kecuali tendangan baby jk time tu

hi mommies, sy 1stime preggy 18weeks ,sesiapa ada cara nak naikkan darah merah, tiap kali cek turun skrg dah 10.4😔

Sis kne jmpe doc utk kepastian..kita tak tau problem dlamn kite