Scan 6w3d

Hi mommies! Nak tanya, ni scan sy masa 6w3d. Nampak kantung je tp tak nampak janin lagi. Saya check awal ke? Mommies ada yg mcm saya?

Scan 6w3d
2 Các câu trả lời

Ya mommies..masih terlalu awal tu..biasanya 9 minggu ke atas baru nampak janin..biasanya doktor akan suruh datang kembali ke klinik lepas 2 minggu kalau scan kali pertama tak nampak janin..😊

5y trước

Ok thank you sis 😊👌🏼

Saya baru² pun ade scan.. Tapi saya dah nampak jantung dia

2y trước

Bestnyaa. Doakan saya 26/11 ni scan jantung. Mudah mudahan oke sahaja. Risau juge