Pedih ulu hati

Hi mommies. Nak tanya mommies ada tak yg rasa pedih ulu hati? Benda ni mmg biasa ke jadi masa preggy? Nurse KK suruh minum susu, saya dah minum tapi sekejap je hilang. Saya sangattt lah tak selesa. Rasa mcm ada acid tersekat dekat dalam leher. Cara saya selalu buat, saya paksa untuk muntah tapi benda tu mcm tak ada apa. Macam mana nak hilangkan ya? Oh ya, saya dah 37weeks 3days and ni my first pregnancy. Thanks mommies.

1 Trả lời

Benda tu normal, sbb baby makin besar kat dlm perut so tertekan perut kat dlm tu la sakit, bnykkan rest, tidur tinggikan bantal