Milk Booster 🦋

Mommies ,nak tanya milk booster brand apa yang bagus and berkesean ye? #pleasehelp #bantusharing - thankyou - ♥️

1 Trả lời

milk booster terbaik dan semulajadi ialah kerap susukan anak dan ibu jaga pemakanan sihat, minum air secukupnya (lebih drpd biasa sbb penyusuan banyak bakar kalori) dan elakkan stress serta feel happy 🥰 Kerapkan buat skin to skin bonding dgn anak, buka baju buka bra , letak anak pada dada. 🤱

2y trước

🌻