Gain baby weight

Hi mommies, nak tanya macam mana nak naikkan berat badan anak ? Anak saya makan bubur 4x a day. Dan sebelum ni masak 2 genggam beras sehari. Bnyak jugak kuantiti dia sekali makan. Anak saya tak ada masalah makan, laju je dia bab makan. Tapi dari bulan lepas berat asyik drop, saya jafi stress. Sebab anak suka makan, apa yg saya silap ? Any suggestion ?

4 Các câu trả lời

Anak umur berapa mommy? Mungkin sebab dia makin aktif?

5y trước

9month, saya pun fikir macam tu, tapi nurse and doc buat saya rasa tertekan fikir pasal makanan dia. Diorg kata teruk sngt berat turun 😪