cara maintain HB

hi mommies, nak tanya macam mana erk nak maintain kan HB? 25/7 ni checkup takut la hb drop.

2 Các câu trả lời

cara saya makan ubat kk tiap hari tanpa skip, mmg mjadi. ada sebulan tuh saya makan on off last hb drop ,tapi tak la teruk mana , 13.1 juga la, terus makan hari2x n then naik 14 balik .

2y trước

ya, lepas tuh mkn yg boleh naikkan hb sekali ke. kot okay.

Makan je ubat yg kk bagi . Jangan skip .. saya da 36week hb maintain 12..

2y trước

okay baik. mmg sya mkn ubat kk bagi. cuma ada hari tu terlupa. pernah dulu ubat tu hbis dh. bila pergi checkup hb drop. tq awak