HB punya pasal

Hi mommies. Nak tanya ada tak cara untuk maintain bacaan hb? Minggu lepas sy check 12.3. Sy risau dia drop. Sbb baca kat dalam ni dgn fb ada yg cerita hb tu drop until bawah 10. Siap kena jarum bontot lagi. Sy risau pulak😅

1 Trả lời

Sama pengalaman kita moms... Agaknya saya pun pening... Hb punya pasal😅

4y trước

baik sis.. thank you😘 tp mmg bbrpa hari ni sy kerap rsa pening. lepas makan jambu batu alhamdulillah dah okay