cara pemakanan baby

hi mommies. nak tanya lah. mcm mana nak handle utk beri makan pd baby yang belum boleh duduk? and elok ke kita duduk kan baby wlaupun dia belum boleh duduk? ? baby baru masuk 6bulan utk beri makan ye mommy. #firstmom

5 Các câu trả lời

Hai mommies, seeloknye nk bg mkn..pastikn posture badan bby da cukup kuat utk duduk dan kepala kuat

7d trước

But paed anak saya suruh je bagi makan even belum boleh duduk. 5m15d. Til 7m pun masih belum pandai duduk. Kalau tak takkan sampai 7m pun tak into solid

Duduk kan baby pada pangku kita, kita support tulang belakang dia..

boleh mkn baringkan tapi bg tinggi kan bantai..

Bg dduk ja baby.. train baby dduk while eating..

boleh bagi duduk