GERAK BABY

hi mommies nak tanya la ye biasa kk ajar baby kicking brp weeks ye sy dah nak masuk 30weeks nurse x ajar lagi

2 Các câu trả lời

Minggu 28 dah kena rekod pergerakan bayi dlm kandungan. Mungkin misi tak perasan. Kalau misi KK saya, dia ajar setiap gerakan yg besar baru dikira sebagai 1 gerakan (1 tick dlm buku pink) bermula pd 9 pagi.

5y trước

Mgkn jgk diaorg xperasan huhu sy risau baby sy lgpn sy masih xfhm cara mengira pengerakkan baby

28 minggu puan