1y11m demam dan keluar air liur.

Hi mommies nak tanya, kalau anak 1 tahun 11 bulan demam dan keluar banyak sangat air liur kenapa eh... Saya rasa nak tumbuh gigi tapi dkat gusi dia takda gigi naik atau warna putih punn... Help 😅#SeriusTanya

3 Các câu trả lời

sebelum nampak putih tu yang buat dia demam dulu. sebab gusi dia meradang nak keluar gigi tu. cuba bagi dia teether toy atau buah lembut2 yg sejuk2, nampak ada lega tak mood dia etc. kalau ya, most probably betul lah tu nak tumbuh gigi.

Selalunya macam tu la kalau nak tumbuh gigi. Nak diagnose lagi tepat, refer doktor ya.

tumbuh gigi kot