6 week preggy..

Hi mommies...just nak tanya, if baru preggy 6weeks..memang dah nampak perut ye??

23 Các câu trả lời

sy lgsung tk nmpak masa 3 bln.. masa 5 bln pun org ckp kecik.. skrg dh 7bln lebih baruu membesar.. semua ni depends pd perut kot.. kalo perut asal kurang lemak, lmbat la sket nk nmpak baby bump tu awal.. if perut asal mmg ade lemak, bila janin membesar ia cepat la nmpak..

Sy 5bulan bru nmpk perut sis wlaupun tgh preggy ank no3.. Slalu first pregnancy lg lmbt nmpk bby bump.. Tp depends body mumy

Sy dulu 6 week mmg nampak perut, tapi tekan2 perutlembut ja. Sbb angin sis. Awal2 preggy sy sgt berangin, kentut senantiasa.

4y trước

Sy pon mcm tu sis suami tny bru 6 weeks lbh knpa bsr sngt prt syg tp time mlm lpas j tut kentut lg

Sy pon 6 weeks dah nampak sikit..doct kata biasa je dh nama pon pregnant..tp ada campur bloated sbb angin la kot

Tgk atas org jgk sis ada org nmpk perut masa pregnant ada org nmpk...mcm saya 7bulan ke atasan baru nmpk...

Awal sangat tu sis kalau nk nmpk perut.. Bby bru je nk menjadi.. Klau scan nmpk mcm dot je lg

Kenapa sy 6weeks preggy dah nampak perut 🤔 org lain taknmpak pun. Risau pulak

5y trước

Kan...ke mmg jnis perut tebal cpt nampak ye..hehe

Sy 6bulan pn org xpasan sy preggy. Ni 6minggu ye. Cepatnye. 🤔

dah 3 bulan pun still x nampak lagi , sbb depends pada org ,

Sy y 19w ni xnmpak pon perut...rileks je🤣😂😅