Baby 4 months

Hi mommies! Nak tanya, if baby 4 months tido siang kejap2 tu normal ke? Lepas je susu mmg tido tapi tak lama, dalam 30 minit mcmtu dia terjaga dah. #firstbaby #mommybuntu

Baby 4 months
21 Các câu trả lời

Sama dengan anak saya masa 4 bulan sis. Makin besar makin tidak lama tidur pada waktu siang.

4y trước

Saya pun first baby sis. Baru jadi ibu of course cepat risau hehe

Ya Allah, dalam pipi tu awak sorok kuih pau ke? Bambamnyaaaa 😍

4y trước

Hihihi dia mmg tembam haritu timbang time 3 bln dah 6.5kg dah

Sama sis.. makin besar makin kurang tido .. sayang mata nak main..

4y trước

Tulah. Nak main2. Nasib malam tido lena. Hehehe

same laa mcm anakk sy .. anak sy 4 bulan 5 hari

4y trước

Ya ke? Takpelah yg penting baby sihat kan. Hehehe

sme la sis...ank sy pon 4 bln jgk...tdo kjp2 je...

4y trước

Hehehe ya sama. Takpe yg penting baby sihat kan.

sama la mcm anak saya.. sekarang tido dah x lama

4y trước

Sama puan. Tulah asyik ajak main je kalau siang. Layan dia bebel. Hehehe

normal.. yg penting malam tido lena

4y trước

sama ngan anak saya... malam lena tido kena kejut tuk minum susu

Normal sis.. Ank sy pun mcm tu

4y trước

Tq puan. Hehehe

Normal tu

sama jugak😊

4y trước

Hehehe yg penting baby sihat kan.