Najis Coklat Gelap

Hi mommies, nak tanya. Dua hari ni saya perasan najis saya warna coklat gelap. Saya takde consume any supplement iron cuma makan appeton folic acid dan duphaston je. Dua hari lepas saya ada makan kerang dan minum milo, adakah sebab dari pamakanan saya ya? Sebab last week, najis saya warna coklat normal saja. Saya jadi risau sangat

1 Trả lời

Ya awak. Normal tu

6mo trước

Terima kasih awak, sangat membantu untuk saya punya persoalan ni. Alhamdulillah lega sikit