DARAH SELEPAS BERSALIN

Hi mommies nak tanya, darah nifas max 60 hari kan? Normal ke ada lagi keluar sisa darah tapi tak banyak pun dia cam lendir sesikit warna coklat camtu. Anyway saya breastfeeding. Dah hari ke 76 saya ni masih lagi ada sisa sisa. Ada yg pernah mengalami tak? #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

sama dengan saya, dah 63hari tapi masih keluar lendir coklat.

xnormal. tu kira istihadah.

1y trước

period max 14hari. lebih dri tu kira istihadah. istihadah xde max berapa hari.