Darah nifas keluar semula

Hi mommies, nak tanya normal ke darah merah keluar semula hari ke 42 pantang, sebelum ni hanya lendir warna kekuningan je. Tu masih dikira darah nifas ke?

4 Các câu trả lời

baby sy genap umur 5 minggu, sy mula period. sekarang dah 3 hari period. memang banyak, tak sama macam period biasa. tapi sy ada baca katanya normal sebab baru lepas bersalin.

darah nifas max 60hari , tapi kalau stop lebih 2week dikira period.

Kalau nifas dh stop lebih 15hari..itu dikire period..