Minum kopi

Hi mommies, nak tanya,, betul ke kalau minum kopi boleh menyebabkan anak dalam kandungan dilahirkan gelap dan minum soya dapat membuatkan kulit bayi yang dilahirkan menjadi putih? #ingintahu #firstbaby

3 Các câu trả lời

mitos. air tu masuk badan bukannya sampai ke rahim dan serap pewarna ke kulit bayi 😅 ikut logik ni kalau makan sayur hijau then anak keluar warna hijau, banyak makan carrot anak keluar warna oren...

kopi xgelapkan bb lah awak..😅😅 cuma kalau awal² preg tu elakkan mnum kafien..not safe utk bb

Risau jugak sbb sy peminat kopi😂 anyway tq sis

3y trước

Sy byk minum kopi jugak masa mengandung tp baby lahir cerah jugak lah. Tp klu gelap pun takpe sbb ikut ayah dia ada mix India 🤣