Anak tak tidur lena

Hi mommies, Nak Tanya baby Saya 4months memang susah Nak tido.. Tido pun dalam 30min Akan berjaga.. Dah try buat macam2 tapi still tak berkesan. Susu cukup kenyang tapi tak Nak tidur jugak.. Ada tak baby mommies yanh Sama macam anak saya... Tolong share tips, Kadang2 I rasa penat Nak bagi dia tido..

1 Trả lời

memang dari awal macam tu ke masuk 4 bulan baru jadi mcm tu? 4 bulan memang selalu ada sleep regression teruk sikit. dah try sleep training? intro rutin nak tidur kat anak