Angin banyak time preggy

Hi mommies. Nak tanya, ada tips tak untuk kurangkan angin time preggy? Perut terlalu banyak angin ( sebab ada gastrik ) tapi dah makan on time pun still banyak angin. #pleasehelp

1 Trả lời

cara saya, saya pakai minyak panas tiap malam sebelum tidur 🤗 sapu area tapak kaki, betis , dan area pelipat kat belakang lutut tu , nak sapu kat bahu pun boleh. elakkan sapu di perut & belakang pinggang 🤗 then saya pakai stoking lepas pakai minyak. setiap kali bangun je mesti saya buang angin lepas pakai tiap malam ada yang saya suggest buat macam saya, dia kata rasa lega sikit lepas buat tiap malam