Working Mommies

Hi Mommies, Nak tanya, ada tak kat sini yang tempat tinggal dan tempat kerja jaraknya dalam 1jam 30 min? Nurse KK saya asyik minta saya ke KK berdekatan tempat kerja untuk inform yang saya pregnant. Tapi saya rasa sangat tak convenient sebab saya cuma bekerja 6 hari sebulan dia office. Selebihnya kerja dirumah. Appointment date selalunya masa kerja dirumah. Memang kita kena inform klinik berdeketan tempat kerja juga ke?#ingintahu

1 Trả lời

tak perlu pun. biasa orang tumpang check up kat klinik berdekatan tempat kerja untuk memudahkan. kalau jarang ke tempat kerja, maklum jela nurse

1y trước

Saya dah call kk berdekatan ofis. Nurse situ pun cakap tak perlu. Bila saya explain situasi kan. Memang pelik sangat nurse kk saya tu