checkup swasta

Hi . Sy nk tnya ada tak sesiapa pernah checkup swasta & kk selang seli? Before checkup dekat swasta Kan korang ada inform nurse kk dulu tak? Or after checkup bru inform?

2 Các câu trả lời

Saya skrg 7 bulan mengandung dan still selang seli buat check up both di KK and hospital swasta. Dah start buat appointment di swasta baru cakap dgn KK, nurse akan bantu susun appointment so tak perlu datang kerap sgt. cakap terus terang next appointment di swasta bila and di mana. sbb nurse akan tulis juga kita plan nak bersalin kat mana.

4y trước

Hi Sis,Sy dh smggu bersalin soalan ni Baru appear dekat feed

inform nurse kk sis..telefon diorang pun boleh just to inform..