stress

Hi mommies.. just nak sharing..sy baru pertama kali mengandung.. now dah nak masuk 18 minggu.. kali kedua dan ketiga check up berat sy asyik turun je, dan dapat tau ada GBS masa check up ketiga.. selang seminggu kena minum air gula plak.. dah minum air gula minggu lepas dapat tau ada GDM hari ni.. sy rasa sangat stress bila tau ada penyakit² ni.. kadang sy rasa sy x nak hidup je lagi.. sy harap sangat baby sy lahir dgn sihat.. sy selalu pesan dengan suami sy suruh jaga anak baik2 ms sy dah x da nanti.. suami sy sangat baik dan banyak membantu.. kadang kesian dgn suami sy.. boleh x bantu sy kawal emosi negatif ni macam mana.. air mata asyik mengalir je bila fikirkan semua ni.. ?

2 Các câu trả lời

kdg2 mcm2 penyakit dtg msa prgnent tu dugaan..mklum lh nk ada bby kne besbr ckit..jga keshtan..jgn stress2..gdm tu biasa nye mmg sstgh ibu prgnnt mmg kne..tp lps bby klua nanti xda gdm dah..jgn lh stress2..kesian kt bby nanti ikot stress..yg pnting bby n ibu sht

Sbar sis.. Dugaan mgndung.. Jgn pkir bkn2.. Byk2 doa Allah lindungi sis n bby, dipermudahkan smue nye ye..