x tau

Hai mammi2... anak sy dah 5bln setgah... sy dah hampir 2 mingu x dtng haid... pagi ni saja2 je test ada 2 line... ?... x tau nak rasa apa... sy n suami mcm t'diam pagi2 ni

15 Các câu trả lời

Mesti rasa sian kat baby kan kecik lagi xpuas nk manja2.. Experience bersalin yg lepas pon blm boleh lupe lagi da pregnant lagi.. Tula sy rasa dlu mase tau sy prgnant lagi wlpon anak yg kecik da 2 thn tp mcm ralat sgt sbb sy boleh branak 3 kali je sbb sy semua czer kli 3 doc suruh ikat.. Da xboleh beranak.. ikutkan ank 3 nak jarak jauh sikit .. Tp lama2 bile baby dlm kndungan ni da besar rasa syg kat dia.. Lgi2 tgok dia gerak2 bile doc scan.. Rasa happy je.. Hehe tp la sis rezeki ade org susah nak dpt baby kite senang2 je.. Alhamdulilah syukur..

Alhamdulillah.. Rezeki buat sis & suami 😊 Pikir positif je.. Org lain kadang tu kena tunggu lama baru lekat semula, ada yg sampai 5thn.. Kak ipar sy plak tunggu 10thn baru dapat ank ke3.. Jaga diri ya sis.. Semoga dipermudahkan segala urusan..

Ha rezeki tuh sis. Jgn terdiam. Celebrate. Seronok tambah ahli. Bole pakai barang abang/ kakak die je nti. Xpayah beli baru. Bole jadi buddy2 gitew. Okayla tuh. Siap mental anak 5 bulan tuh Sbb nti mesti die jeles.

Alhamdulillah rezeki. Macam saya dengan abang saya la beza setahun. Mak kata lepas dia habis pantang je saya dah ada. And saya dengan abang rapat sangat, yang paling best kitorang da besar tapi mak ayah muda hehe

Jujurnya, mengandung jarak dekat. Agak penat mental dan fizikal. Lagi2 1st trimester. 2nd & 3rd okay sikit. Takpe ini semua rezeki. Alhamdulilah

Rezeki tu sis.. Yang penting sis kena jaga kesihatan, bulan sahaja fizikal tapi mental juga.. tak lupa juga support dari suami dan keluarga..

Ok je. Tapi kene kuat mental sbb penat ckit huhuhu sye ank 3 bulan tetibe positive jugak. Skrg 29 week 4 day and ank 9 bulan. Rezeki.

Rezeki tu..tapi tu lah mcm awal lagi ek..rasa sakit bsalin ari tu pun tak hilang lagi ye😁...takpe lah dah rezeki Allah nak bagi...

Bila start period lepas bersalin? Sy pun xde pakai perancang ap ni.takut jugak if lekat lagi.baby baru 4 bulan tp xde period lgi

Kita sama sis 😂 . Tak merancang sangat . Nanti anak dah masuk dua org , baru rancang