still continue jus mamariam or ambil minyak kelapa dara?

hi mommies. nak mintak cadangan boleh, confius. sbb saya dari first trimester minum jus mamariam and terus hb saya okay sampai trimester ketiga skrg, 29weeks. tapi terasa macam nak ambil minyak kelapa dara pula sekarang. tapi confius😂 sbb takut tiba hb low balik pula. atau bagus je minyak kelapa dara ya? #suggestions #seriusnanya #bantusharing #1stimemom

1 Trả lời

bagus je minyak kelapa dara.. dr mengandung sampai sy tgh menyusukn baby sy amalkn minyak kelapa dara