Minta Tips N Suggestion

Hi Mommies, Nak Minta Tips Atau Suggestion Untuk Bagi Anak Yg Fully Breastfeed Hisap Botol, Saya Pregnant 15 Weeks Dah, N Anak Yg Setahun 5 Bulan Fully Bf.. Risau Sebab Baby Dalam Perut Satu Hal, Lagi Satu Risau Pasal Anak Yg Setahun Ni Nanti Tinggal Bila Bersalin Next Year.. Huhu.. Tq

2 Các câu trả lời

Klu saya, mmg x berjaya. Blh tngu mommy lain reply nnt. Hehe. Saya sharekan pengalaman saya. Semua botol susu dh try, semua ditolak. Nasib sy hanya surirmh sis. Kdg tu bkn ape, nak buat keje tbatas, asyik nk bgayut je. Smpai 3thn lbh baby 1st bf saya. Smpai sy simpan minyak cap kapak, x jgak makan saman. Then simpan kopi, baru dia tak bf lagi.. Minum susu dlm gelas jer. 😂

5y trước

Itulah, saya dah try avent, tommi tippee, pigeon, bila bg dia main2 je.. 😅

Start train guna cawan sis..yang sippy cup tu..kalau botol nanti susah pulak nak lepas dia dari botol