Kelahiran anak pertama

Hi mommies, mostly kmu melahirkan anak pertama brpa weeks? sy skrg 35weeks suda.. #firstbaby

37 Các câu trả lời

40w 1d... hampir induce sbb gdm on diet control tp alhamdulillah x sempat induce jln dh bkak 4 cm cme x sakit..

1st child 2020/ 38weeks❤emergency caeser, baby tak sabar nak keluar, poopoo dalam perut😂❤alhamdulillah

baru je lahirkan baby 35week ahad lepas, baby normal sihat. tak sempat2 baby nak keluar 🤭🤭

4y trước

Alhmdulillah bby siht.. jga dri ye sis..

bby sulong 39w 3ari nyaris2 nk dkat dngan due date.. klau x xthu laa nsibku mcm mane huhuu..

saya 38w... induce and Emergency czer

first 22weeks.. second 37weeks 2days..

40w 1d induce gdm on diet control

4y trước

normal rse takut tu sis..nnti da xde rase takut dah..rase x sbr pulak nak brsalin.haha..alhamdulillah baby sihat tpi brsalin dgn bntuan forcep sbb baby da berak

39w 7 days natural delivery

anak pertama saya lahir 38w

anak first sy 39week.. 😍