Exercise berjalan kaki 34weeks

Hi mommies and mommies to be sekalian. Doctor saya suruh exercise berjalan kaki 5000 steps sehari utk persediaan bersalin supaya tak sakit sangat bersalin nanti. Saya pergi balik kerja dah memang naik kereta. Nak ke taman pagi/petang2 pun macam tak sempat. Mommies semua ada idea tak macam mana nak meet goal 5000 steps ni ? Atau ada ke exercise lain yang boleh dapat result sama mcm berjalan kaki ? TQ. Moga dipermudahkan urusan kita semua 😁

1 Trả lời

Hahaha sy yg duduk rumah ni pergi ke dapur ulang alik masuk bilik buat tu buat ni pun dah rasa 5k step. Sampai kaki bengkak sakit2 haa 🥹

1y trước

Hihi okay lah tu. At least awak bergerak byk. Saya yg dekat office ni asyik duduk je manjang huhu