bedung baby

Mommies! Mommies bedung baby stiap masa ke? Org2 tua ska tgur tkut kaki tgn xlurus la bengkok la. Mommies bedung stiap hri ke?

27 Các câu trả lời

ritu doc pesan kat sy kaki bby jgn luruskan, kalo nk bedung jgn ketat bhgian kki biar loose.

Anak saya nak, masok 5 bulan still bedung. Bukan kolot ikot ckp org tua. Tp nak BG selesa bby TDo.

anak saya setiap kali bedung mesti nak keluarkan tangan. last2 saya malas nak bedung dah 😂

5y trước

Klau sye tidokan dlu, then bedung pastu dia akn tido ngn aman.. hehe tp dlm hari time pantang mmg lpas mndi or salin msti bedung blek.. ☺️☺️

ank sy yg prtma dlu time lhir puas bedung ktat²..ntah mcm mn tgn dye bole kluar dr kain

5y trước

tu laa..xpsl² nurse igt kte plak yg xnk bedungkn bby..ishh nkal sgt si kcik ni..hahahaha..hrp² adk dye yg bkal lhir new year ni xde laa lasak..

Sy bedung smpai anak ckup sebulan je.. Alhamdulillah xde pun pape masalah.. 😊

Baby rimas dibedung..tp kt lutut n ankle dia sy ikat pakai napkin..

Adik sy tak bedung sb panas kat rumah. Tapi kaki baby ok je. Normal

Awl2 bedung... Bby tido lena.. Hehe.. Tp ats bby juga..

Ank sy smua bedung time mlm je,siang x perlu nnt naik ruam

Sma la kt umah ni pn pnas. Sian bby tkut ruam.