Haih

Mommies, my mil kalau nak manjakan my daughter mcm agah agah baby, mesti kena cakap kuat kuat. Kadang kadang dukung cakap kuat kuat dkt telinga baby. Hmmm ada affect hearing baby ke? Im worried. Dah la kasar haih, dari dukung baby nak pass dkt kita, sampai terbalik2 budak tu. I tak suka lah. Kesian baby tau.

1 Trả lời

Boleh try tegur dy..ad article i bce cium kt telinga baby pon xleh...tkut effect pndgnrn dy leh pch..kne gtau..educate...try ckp cara baik..

5y trước

Btul la tu..kdg dorg bg mkn bukan2 pon kita risau nk ckp..tp kdg trpkse ckp