mcmne kita nk tau gerakan halus baby?

hi mommies.. mcmne kita nk tau baby tu dah bergerak. dan start berapa weeks yee..

1 Trả lời

Kalau anak pertama lambat sikit dapat rasa sebab xsure mcm mane rasa pergerakan tu kan, kalau saya 23 minggu dapat rasa, lembut je gerakan dye, kita sendiri dpt bezakan, and akan kerap rasa dye bergerak, mcm ade bende terbang2 dalam perut 😁

5y trước

hehehe oo ok ok. tula ank first . saja nk tau awl utk preparation hehe. tq mommy😘💕