Keputihan

hi mommies, mau tanya ba knp tu ada keputihan keluar ya ? baru bau dia kuat sangat , bukan itu ja hari tu masa saya tengah jalan jalan tiba tiba saya rasa mcm ada air keluar dari vagina , bukan kencing . bole tau ka kenapa tu ? pelik pulak.

1 Trả lời

Keputihan semasa hamil adalah normal d sebabkan perubahan hormon dlm bdn.... Tapi kalau keputihan tu berbau...menyebabkan gatal...dan berwarna...tu dah kategori xnormal...kena buat pemeriksaan.

4y trước

Nanti kalau ada checkup awk bgtau kat nurse....