Keputihan Hijau

Hi mommies, saya dah 35weeks. And harini tiba² ada keputihan hijau mcm dlm gambar ss ni (as rujukan). Bahaya tak ya? Perlu ke hospital tak? Baru sekali ni je dia keluar keputihan hijau tu.

Keputihan Hijau
2 Các câu trả lời

Sy pun sama mcmni time preggy aritu, sis kena bgtau nurse untuk buat vaginal swab, takut gbs, bahaya untuk baby. Sy buat swab haritu bukan gbs, keputihan normal cuma oxidised sbbtu jadi warna hijau. Tapi jenis keputihan kita beza2 walaupun nampak sama, so sis still kena inform nurse untuk buat swab ya