Girl or boy

Hi mommies masa scan 24 weeks 2 days.doctor cakap its a girl.but selalunya 28weeks about baru boleh confirm betul2 jantina baby sebab lagi clear.is it girl or boy?apa pendapat mommies.tq

Girl or boy
5 Các câu trả lời

saya masa scan 14 weeks dah boleh tengok jantina, but sonogramer cakap 80% betul. baby boy katanya, nanti masa detail scan nak double confirm balik, congrats sis!

3y trước

alhamdulillah kan rezeki dapat tengok, saya inshaaAllah ahad ni pi buat detail scan. tak sabar, hahahha

Klu Sy betul2 x fhm tengok scan.. 2kli doc scan ckp baby boy.. Tapi fist scan ckp girl.. Last banyak klai tengok baby boy..x.sbar nk tunggu lahir nnti.. 32week sda

Meh laa beli raompers baby girl gan sy boy pon ade. Harga dr rm 6.99 je. Sekarang kan susah nk keluar. Nbeli on9 je

baby girl sis

4y trước

sama sis

baby girl